Skip to content

Harder, Better, Faster, Stronger

Martie 2, 2009

Despre Kate Moss stiam ca umbla cu geana vopsita si ca acum un an a fost data in judecata pentru ca intr-o reclama pentru un rimel purta gene false.

In toate reclamele cu clipiri dese si intense, pe langa rimel, sani si tocuri, mai e folosit macar un Magic Tool din Photoshop.  Asa cum nici dracu` nu mai crede ca stomatologii din reclamele Sensodyne sunt pe bune [chiar daca poate sunt], asa nici mama dracului nu mai spera ca vreun rimel sa-i faca genele atat de lungi incat sa si le poata prinde in coada de cal. We are fine with it.

Nu inteleg de ce se insista atat de mult pe volumul, marimea & grosimea genelor femeilor. Si uite ca asa rimelul a ajuns sa aiba tot felul de nume ciudatele: Lash Architect, Fatale Exceptional Volume Sculpting 3D Comb Mascara [incearca sa-l zici repede si fara sa tragi aer in piept], 2000 Calorie, Cils Booster XL Mascara Enhancing Base, Panoramic Curl Mascara, etc..

Azi am vazut o reclama la noul rimel de la Maybelline, care se numeste The Colossal Volume si care iti promite gene lungi cat o zi de post, da` si volum cat nu poti duce. Cine credeti ca e responsabila de aceasta minune din lumea cosmeticelor? Normal, Periuta Colosala.

Sa-i zici periuta colosala e ca si cum pe Mugurel l-ai alinta Mugurel cel Mare.

Anunțuri
4 comentarii leave one →
 1. Martie 2, 2009 8:10 pm

  Ha ha ha, m-ai facut sa rad cu post-ul asta. Mugurel cel Mare hi hi hi :). Culmea, tocmai de asta radeam si eu aseara: de Periuta nici mai mult nici mai putin decat COLOSALA. Ce lume de clovni!

 2. Martie 2, 2009 10:59 pm

  Intreb si eu in stinga si-n dreapta, ca omu’, prin commenturi, pe twitter si la telefon: ce mai stii de Clandestino? Bine sanatos? O mica raceala… mahmur la 2 luni dupa sarbatori?

 3. oaltaadresa permalink*
  Martie 2, 2009 11:06 pm

  Ai putina rabdare, Clandestino se muta, schimba aparatura, fata de masa, tacamurile din argint, farfuriile..

 4. Martie 4, 2009 6:17 pm

  bineeeeee, multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: