Skip to content

dublajul in limba romana..*

ianuarie 22, 2009

Bai, e foarte derutant [sa tin minte cuvantul asta pentru data viitoare cand joc fazan] cand vorbesc cu cineva despre whatever &  in cap vizualizez cuvintele, intamplarile, scriptul, prompterul de pe retina, iar la un moment dat sare imaginea. Intelegi? Intelegi cum vine asta? Pur si simplu, pac! sare imaginea si la teve Carmen eu il vad pe baiatul ala dintr-un print Vodafone care tine bulgarele de zapada in mana intr-un mod nefiresc, cu trei degete, vad asta  in timp ce  vorbesc despre ce am mai facut eu in ultima vreme. Ma simt ca o prezentatoare meteo [not Romica Jurca] in fata camerei de filmat, care prezinta vremea in Romania, iar pe ecranul ei apare un film porno in prime time. Pai vremea..e vremea..
De obicei ma opresc si incerc sa remediez problema tehnica. Imi aprind o tigara sau zambesc tamp pana cand imi revine imaginea buna. Ar putea sa iasa o mini Carmen din urechea stanga si sa spuna Ne cerem scuze, avem o defectiune tehnica, urmeaza  pauza publicitara dupa care vom reveni. Teve Carmen, mereu departe. Dar n-o face si e ciudat sa ma trezesc in mijlocul propozitiei Ba, nu-i asa ca in printul ala de la Romana, printul Vodafone, tipul cret care tine bulgarele de zapada cu trei degete e iritant, cine naiba tine bulgarele de zapada cu trei degete, ah..

Nu, nu pot sa fac asta.

So I write it here, in caz ca ajungi pe blog;  ieri cand m-am blocat de vreo 70 de ori in timp ce vorbeam era pentru ca inainte sa ne vedem citisem Problema lui M era urmatoarea: la cat de multi bani avea, nu erau destule lucruri de cumparat. Solutia lui M era urmatoarea: decat sa mai cumpere alte lucruri mai bine continua sa cumpere lucrurile pe care le avea deja, ca un om care, aflat pe o insula pustie, isi repovesteste si infloreste singura gluma pe care si-o aminteste.
Pai si noi ne cam inflorim singura gluma pe care ne-o amintim.. Nu prea mi se mai pare amuzanta.

*povestea asta e chiar ok, ma intreb cum ar fi fost daca in cap, dublajul era facut de Irina Margareta Nistor.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: